Vesna Starter Plus

Е акумулаторот произведен со помош на Ca/Ca експандирана метал технологија. Vesna Starter Plus е многу функционален и нуди одлична моќ, капацитет и перформанси на ладно стартување и сигурност. Ова е високо квалитетен производ за возила од секоја класа.

+ Високи стартни способности

+ Сигурен старт на екстремни климатски услови